Fő kategóriák

Gyártók

Tisztelt Vásárló!

Rendelését leadhatja itt a weboldalunkon vagy e-mailben.

Szállító partnerünk a Magyar Posta Logisztika.

Küldeményeit az összes magyarországi postán személyesen is átveheti, ami meghaladja a 2100 lehetőséget is, MOL töltőállomáson akár éjjel nappal, illetve több Coop üzletben is. A Posta legújabb szolgáltatása a csomag automata mely 32 helyen érhető el az országban non-stop.
Amit tudni kell a csomag automatákban csak 20kg és 50 x 35 x 31cm méretet nem meghaladó csomag helyezhető el, az áru értéke és az utánvétel összege maximum 100 000 Ft lehet, amit bánkártyával lehet kifizetni.

  • A Mol töltőálomásón maradó csomagok is úgy szintén csak 20kg súlyúak lehetnek.
  • A postán maradok csomagok súlya 30kg lehet.
  • A házhoz kézbesített küldemények súlya pedig 40kg-ban van maximalizálva, így az e fölötti rendeléseket több csomagban küldjük ki - mind három esetben -, vagy ha a súly vagy méret úgy teszi lehetővé, akkor raklapos csomagként tudjuk küldeni!

Szállítási módok


-Pontos címre kikézbesítés, amit a megrendelésben megadott (Alapesetben ezt javasoljuk) - Postai Csomagként

A diszkrét csomagolású ajánlott küldeményt a rendelésben megadott címre postázzuk ki. Illetve rendelés leadása után kb 3 munkanap míg megérkezik a csomagja. Ha nincs a megadott címen senki, aki átvehetné, akkor a postás hagy egy értesítőt, amivel később át tudja venni a küldeményét a postahivatalban a személyi igazolványa bemutatásával.

Fizetési módok


-Postai utánvétel – (Várható szállítási költség: INGYENES 10000 Ft felett, alatta 1500 Ft)

Magyar Postai utánvételnél a termékek árához a postaköltséget automatikusan hozzáadjuk a rendelése összegéhez plusz költségként. A csomagot átvételekor kell kifizetnie a postásnak, amikor átvette azt. Előre nem kérünk pénzt. Ha nincs senki a rendelésben megadott címen, akkor értesítőt hagy a postás a postaládában, amivel át tudja venni később a postahivatalban a küldeményét, ott kifizetve azt.


-Előreutalás – (INGYENES szállítás 10000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 1500 Ft)

A termékek árát előreutalással kell kifizetnie bármely bankból végrehajtva, vagy internetről elutalva. Az előreutalás esetében a szállítási költséget átvállaljuk, tehát ingyenes Önnek a kiszállítás. Ha nem éri el az 10000Ft-ot a rendelése, akkor előreutalhat, de postaköltséget automatikusan hozzáadjuk a rendelése összegéhez plusz költségként. A bankszámlaszámot, és az Ön beazonosításához szükséges fontos információkat úgy kaphatja meg, ha ír nekünk egy levelet a KAPCSOLAT menüpontban, amire azonnal válaszolunk.


-Bankszámlaszámunkra való készpénzbefizetés – (INGYENES szállítás 10000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 1500 Ft)

A termékek árát egy általunk megjelölt bank bankszámlaszámára kell befizetnie készpénzben, az országban bárhol. A banki készpénz befizetés esetében az szállítási költséget átvállaljuk, tehát ingyenes Önnek a kiszállítás. Ha nem éri el az 10000Ft-ot a rendelése, akkor előreutalhat, de a postaköltséget automatikusan hozzáadjuk a rendelése összegéhez plusz költségként. Csak annál a banknál tudja befizetni a pénzt, amely nevű banknál van a számlaszámunk is. Tehát Pl. OTP bankból az Unicredit bankba nem tud befizetni, csak az Unicredit bankból az Unicredit bankszámlára. A bankszámlaszámot, és az Ön beazonosításához szükséges fontos információkat úgy kaphatja meg, ha ír nekünk egy levelet a KAPCSOLAT menüpontban, amire azonnal válaszolunk.

Reméljük segíthettünk. További szép napot kívánunk!
Új termékek
Legkeresetebb termékek
Véletlenszerű Termékek