Fő kategóriák

Kamagra pezsgőtabletta 100mg

  • Kamagra pezsgőtabletta 100mg

A Kamagra pezsgőtabletta 100mg (angolul: Kamagra effervescent 100mg) hatóanyaga a Sildenafil Citrate 100mg. 7 darabos tégelyben kapható narancs ízben. Vízben gyorsan oldódik, üdítőital készíthető belőle, és ezáltal gyorsabb a felszívódása a normál tablettához, kapszulákhoz képest. A Pfizer Viagra generikus újabb generációs potencianövelő változata. Tipp: Sokan használják diszkréten otthon, és/vagy utazás során vitaminos pezsgőtabletta tégelybe „rejtve”, így használata feltűnésmentessé, természetessé válik szinte bármilyen környezetben. Már 25-35 perc alatt képes hatását kifejteni, (akárcsak a Kamagra zselé – oral jelly) de csak szexuális inger hatására.


Gyárilag könnyen felezhető, így gazdaságosabb. Koffeinnel együtt nem ajánlott fogyasztani (de dapoxetine tartalmú magömlés késleltetővel együtt alkalmazható). Víz nélküli fogyasztása nem ajánlott, de nem okozhat különösebb problémát, legfeljebb savlekötővel semlegesíthető a puffadás veszélye. Vízben oldott állapotban is megőzi hatásosságát néhány napig.


Kamagra pezsi erekció kitartó, fokozó hatása 4-6 óráig intenzíven érezhető, de utána is még (aznap esetleg másnap) kb. 24 óráig úgymond levezető hatás érezhető, ez alatt ki is ürül a szervezetből teljesen, arc/fül pír használatakor előfordulhat, esetleg enyhe orrdugulás jellemző a Sildenafil készítményekre. Napi 1 tablettánál több nem ajánlott. Nitrát tartalmú gyógyszerekkel együtt ne alkalmazza. Kamagra pezsgő gyártója az Ajanta pharma. Nem hormonális készítmény, így a hozzászokás veszély nem állhat fent.


Vérbőség fokozó hatása réven a pénisz mérete, keménysége is maximalizálódig. Két aktus között használók regenerálódási ideje is lerövidül. Pezsgőtabletta többszöri használatakor az esetleges minimális mellékhatások csökkenek, megszűnnek, azonban potenciafokozó hatása változatlan marad. 


Hozzászólások

Hozzászólás írása

Note: HTML is not translated!
Captcha

Értékelés